SLAVA UKRAINI

Slava Ukraini – Heroaim slava!

 

Venäjän hyökkäyssodan aloittamisesta on kulunut kohta 2 vuotta. Ukraina, joka on vain vähän päälle 1100 kilometrin päässä Suomesta, taistelee koko Euroopan ja vapaan länsimaailman puolesta. Jos Venäjän annetaan valoittaa maita ilman konfliktia, on Suomi pian samassa tilanteessa.

Me Milspecillä haluamme osoittaa tukemme Ukrainalle ja etulinjassa taisteleville Suomalaisille vapaaehtoistaistelijoille.
Lahjoitamme jokaisesta Ukraina-aiheisen tuotteen myynnistä 2 euroa Your Finnish Friends Ry:lle, jonka kautta varoja ohjataan kulloinkin tarvittaviin varusteisiin.

Tehtävä Ukrainassa 1

Keräsimme yhteisömme ja asiakkaidemme avulla 500 kiristyssiteen lahjoituksen Ukrainen etulinjaan Toukokuussa 2023.

Kiristyssiteet ovat valmistettu Dniprossa, eli akuutin hätäensiavun lisäksi pystyimme viemään myös euroja Ukrainaan.

Tehtävä Ukrainassa 2

Saimme loppukesästä 2023 viestin, että vaikka Ukrainalainen MRE on laadukasta, kaipaa taistelijat vaihtelua yli 500 päivää kestäneessä taistelussa.

Pistimme pystyyn kampanjan, jonka myötä asiakkaidemme kanssa keräsimme 500 retkimuona-annoksen lahjoituspaketin suoraan sinne missä niitä kipeästi tarvitaan. Ruoat toimitti Virolainen Tactical Foodpack, ja tavaran toimittamisessa auttoi Your Finnish Friends Ry.

Tehtävä Ukrainassa 3

Talvi tekee tuloaan ja taisteluolosuhteet kostessa maastossa heikkenevät. Sotilaan suurin vaiva löytyy kengistä – nimittäin jos jalat pettävät, matka katkeaa. Yksi isoimmista ongelmista on märät sukat, joiden sisällä jalat pääsevät hautomaan ja keräämään mitä mielenkiintoisimpia ihotauteja.

Kampanja 500 sukkaparin toimittamisesta Ukrainaan on käynnissä. 26.10.2023 saldo on 180 sukkaparia, eli työtä on vielä edessä. Toimitettavat sukat ovat laadukkainta merinovillaa, jota Suomessa on saatavilla.

Voit osallistua kampanjaan näiden tuotteiden avulla:

Ale! SA M05 Merinovillasaapassukat 20,0037,50

HAE TUOTTEITA